Sammankopplade viskoelastiska öppna celler, eller kort och gott ”memory foam”, är ett material som ursprungligen utvecklades av NASA på 70-talet för att neutralisera G-krafter, stötar och vibrationer och göra långflygningar bekvämare för piloter och astronauter. Materialet har sedan dess utvecklats och förfinats för att ge kroppen maximal tryckavlastning vid vila och sömn.

Sov tyngdlöst med optimal tryckavlastning!

Formgjuten memory foam

Nej, vi är inte billigast, men kan erbjuda det förmodligen bästa materialet på marknaden - Formgjuten memory foam.

Formgjutning är en tillverkningsteknik som innebär att materialet formgjuts individuellt i den för produkten tänkta storleken och formen. Detta innebär en kostsammare och mer tidskrävande process än de ur block skurna produkter som lågpriskonkurrenterna erbjuder. Formgjutnings-tekniken ger dock ett antal stora fördelar:

  • Bättre kvalitet
  • Längre livslängd
  • Optimal tryckavlastning
  • Överlägsna egenskaper och känsla

I tillägg till detta kan vi dessutom erbjuda:

  • Ventilerande luftkanaler och
  • Temperaturreglerande och ”smarta” överdrag med förmåga att ge dig en optimal sovtemperatur

Sammantaget - Ett helt unikt sovkoncept som konkurrenterna bara kan drömma om.

Vårt råd till dig

Låt inte enbart priset styra ditt beslut över vilken madrass du väljer. Våra produkter är oerhört prisvärda och jämfört med det ledande varumärket ligger vi på mindre än halva kostnaden. Vi är dock absolut inte billigast och det finns många lågprisvaruhus som bjuder under varandra på memory foam av lägre kvalitet. Tänk dock på att du tillbringar ca 1/3 av ditt liv i sängen och att våra madrasser har en livslängd på 10-15 år. Då är kanske inte några hundralappars prisskillnad det som i slutändan ska fälla avgörandet, utan vilken madrass du tror kan hjälpa dig bäst och ge dig den bästa sömnen.

Hemleverans! Läs mer » Leverans hem till dörren! Läs mer »