Strassburg nattstrumpa mot plantar fasciit / hälsporre

Behandla dina onda fötter medan du sover och känn skillnad redan morgonen efter. Strassburg-strumpan säkerställer långsam töjning vid problem med plantar fasciit hela natten.

  • Behandlar plantar fasciit hela natten medan du sover
  • Motverkar morgonstelhet och morgonsmärta
  • Extremt enkel att använda och justera
Storlekar
  • Regular: Omkrets på tjockaste delen av vaden <41 cm.
  • Large: Omkrets på tjockaste delen av vaden > 41 cm.

349 kr Inkl. moms

För att köpa denna produkt vänligen kontakta oss.

Kontakta oss för köp »

Strassburg nattstrumpa för plantar fasciit hälsporre är ett effektivt hjälpmedel för behandling av smärta och problem i foten i samband med plantar fasciit och hälsporre. Nattstrumpan ger kontinuerlig långsam sträckning av den inflammerade senspegeln och används optimalt nattetid när du sover.

Strassburg-strumpan är ORIGINALET från USA och innebär ett nytt sätt att effektivt behandla plantar fasciit nattetid medan vi sover.

Strumpan möjliggör ofta 5-7 timmars effektiv töjning av den inflammerade och smärtande senan under foten, vilket bidrar till att plantar fascian inte dras ihop nattetid. Normalt sover man med en avslappnad fot och en osträckt plantar fasciia vilket ofta medför att den första belastningen på foten efter en nattsömn sträcker senspegeln med smärta och igångsättningsproblem som följd. Smärtan och stelheten brukar ofta försvinna under dagen då senspegeln töjts ut av det naturliga steget. Strassburg-strumpan hjälper inflammationen i foten att läka i ett normalt sträckt läge och fungerar ofta direkt smärtlindrande med mindre morgonsmärta och stelhet.

Strumpans konstruktion möjliggör individuell anpassning efter behov av sträckning, och det justerbara bandet som sitter fäst runt vaden över tårna möjliggör enkel anpassning av önskad effekt. Genom att spänna det främre bandet kan graden av sträckning enkelt justeras. Vid behov av mera sträckning spänner du åt bandet hårdare och vid behov av mindre sträckning släpper du kardborrbandet succesivt.

Tillverkad av ett kompressionsgivande material och den främre tådelen är förstärkt under framfoten för att på bästa sätt sträcka hela framfoten vid ökad spänning av det främre bandet. Nattstrumpan har även en anti-glid yta under foten för att säkerställa bra fäste vid t.ex toalettbesök nattetid.

Kan även användas för långsam sträckning av hälsenan nattetid vid ex hälseneinflammation och ökat behov av dorsal flexion och töjningsbehandling av hälsenan vid generella problem.

Nattstrumpa för plantar fasciit fungerar lika bra på vänster som höger fot och säljs per styck.

Personer med cirkulatoriska problem, diabetiker eller nyopererade fötter skall inte använda Strassburg-strumpan utan att rådfråga behandlande läkare.

För att köpa denna produkt vänligen kontakta oss.

Kontakta oss för köp »
Hemleverans! Läs mer » Leverans hem till dörren! Läs mer »