PerfectStep

PerfectStep "foot correctors" - det mest avancerade och effektivaste skoinlägget på marknaden.

Varför göra avgjutningar och dyra fotbäddar med en dålig eller i alla fall icke-perfekt fot som mall? PerfectStep gör det motsatta: Med den perfekta foten som mall korrigerar, stabiliserar och omformar detta fantastiska skoinlägg dina fötter, vilket kan göra underverk med din kropp.

495,00 kr Inkl. moms

  • Halva priset mot ledande varumärket
  • Vi erbjuder en unik 30 dagars nöjd kund-garanti på alla kuddar och madrasser
  • 10-årig fabriksgaranti
  • Halva priset mot ledande varumärket

Obs: Välj storlek efter din precisa skostorlek, dvs som om du skulle välja en sko som passar dig precis. Om du väljer mellan två storlekar och är osäker rekommenderar vi dig att hellre välja den mindre storleken än den större.

Information

PerfectStep-inlägget är unikt designat för att positionera ben, ligament, muskler och senor i foten och återställa kroppens optimala lodlinje. Att återställa den naturliga anatomiska räta lodlinjen genom kroppen bidrar till en bättre hållning. Obalans i kroppen som resulterar i dålig hållning ger onödiga påfrestningar på fot-, ben- och ryggmuskler, vilket kan ge smärta i fot, knä, höft, rygg och nacke.

Vad som gör PerfectStep unikt är att det INTE utgår från DIN fot (som normala avgjutna fotbäddar gör), utan snarare utgör en "mall" eller en "målbild" för hur vi vill att din fot ska se ut och fungera. Därav PerfectStep, det perfekta steget!

Normalt kostar denna typ av avancerade inlägg ca 2000-2500 kr, men vi kan nu erbjuda detta fantastiska inlägg med exakt samma uppbyggnad som "originalet" för endast 495 kr, ett inlägg som du kommer att ha stor glädje och nytta av under många år. Vi lämnar hela 5 ÅRS fullständig materialgaranti, och du kommer sannolikt att kunna ha dem även betydligt längre än så utan att behöva byta, de är otroligt slitstarka. Inläggen är funktions- och kvalitetstestade av Apoteket AB.

Material

Fjädrande och avlastande thermoplastiskt gummi med mycket god stötdämpningsförmåga. Inläggen är försedda med ventilerande luftkanaler för bästa komfort.

Hygieniska, lätta att rengöra med ljummet vatten och tvål.

Garanti

PerfectStep foot coorectors täcks av en 5-årig fabriksgaranti som gäller mot fabrikationsfel.

Historik och bakgrund

Principen i PerfectStep-inlägget utvecklades ursprungligen av en av världens mest framstående ortopeder på 50-talet, och har sedan det introducerades blivit en enorm succé och hjälpt miljoner människor världen över. Målet för designen var att "guida" foten till sin naturliga position för att därmed kunna ta upp stötar på ett optimalt sätt.

Teorin är enkel – ett anatomiskt format, sviktande inlägg kan få en fot med problem att anpassa sig till inlägget genom en biomekanisk påverkan på muskler, senor och ligament. Därmed kan inte bara ett isolerat fotproblem korrigeras, utan även många andra problem med direkt härledning till foten.

Prisjämförelse liknande inlägg på marknaden

Step Forward: ca 2500 kr

Forward Arch: ca 2000 kr

Leveranstid:
Leverans sker normalt inom 5 arbetsdagar. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Fraktkostnader:
Vi levererar via Post Nord och frakten kostar 39 kr inom Sverige, oavsett hur mycket du beställer.

Orderbekräftelse:
När du slutfört din beställning skickar vi automatiskt ut en orderbekräftelse till den e-postadress som du angett.

Returer:
Vid alla returer, v.v kontakta oss alltid innan retur. Produkten returneras enklast via PostNord, med vanligt porto eller som spårbar försändelse. Du som kund står för returkostnaden, vi står för ursprungsfrakten.
Obs! Viktigt att kontakta oss innan retur av våra produkter.

Leverantör:
Din beställning kommer att levereras av Henor AB med organisations- och momsregistreringsnummer 556844-4656.
Hemleverans! Läs mer » Leverans hem till dörren! Läs mer »