Vi som jobbar på Zomna har lång erfarenhet inom rehabilitering och friskvård. Vi jobbar med massage och personlig träning och möter dagligen patienter som har rygg- och nackbesvär.

Som ett led i att erbjuda egna och andras patienter samt den breda allmänheten en enkel men mycket effektiv metod för att minska, eller till och med bota muskel- och ledproblem, startade vi Zomna. Varumärket Zomna tillhör företaget Henor AB och har funnits på marknaden sedan 2005.

Under åren har vi kunnat hjälpa tusentals nöjda kunder och patienter till en bättre och mer kvalitativ sömn samt fått en översvallande återkoppling från alla de som vi mött och hjälpt att lindra eller eliminera smärta tack vare våra fantastiska produkter.

Vi försöker alltid att erbjuda dig som kund den absolut bästa servicen och lägsta möjliga priser utan att göra avkall på den höga kvaliteten eller de miljökrav vi ställer på våra leverantörer.

Zomna erbjuder ergonomiska och tryckavlastande madrasser och kuddar samt även tunna och smidiga vätsketäta madrasskydd i alla storlekar.

Välkommen till Zomna.se!

Hemleverans! Läs mer » Leverans hem till dörren! Läs mer »