• 30 dagars nöjd-kund-garanti
  • 10-årig fabriksgaranti
  • Halva PRISET mot ledande varumärket
  • Högsta betyg från kunderna
  • Mer än 5 000 nöjda kunder

Madrasser

Zomna är bredvid det ledande varumärket ensam om att kunna erbjuda formgjutna tryckavlastande madrasser i viskoelastiskt skum
– en tillverkningsmetod som ger en fantastisk kvalitet, känsla och hållbarhet i våra madrasser.

Zomnas madrasser har genom åren genomgående fått en oerhörd uppskattning av våra kunder, och många är de som kan vittna om såväl lindring som bot av värkande ryggar och nackar.

Välkommen till Zomnas sortiment av madrasser – vi hoppas att även DU ska hitta vad du behöver för att få den sköna sömn du så väl behöver!


Bäddmadrasser, 7 cm »

Zomnas formgjutna viskoelastiska bäddmadrasser ger en fantastisk tryckavlastning för hela kroppen. Det värmekänsliga materialet formar sig exakt efter kroppen och neutraliserar samtliga tryckpunkter. Du kan sova mera avslappnat, vrider dig mindre under natten och får därigenom en bättre sömnkvalitet.
Bäddmadrasser från Zomna.

Kombimadrasser, 15 cm »

Zomnas kombimadrasser har samma egenskaper som bäddmadrasserna, men kan genom sin konstruktion placeras direkt på en sängbotten/sängstomme. Konstruerad av 7 cm härligt tryckavlastande viskoelastiskt skum som är sammangjutet med en 8 cm tjock bas av polyuretan, speciellt framtagen för att optimera effekten av det tryckavlastande skummet.
Kombimadrasser från Zomna

Resemadrass, 4 cm »

Nu kan du sova skönt även när du är på resande fot! Zomnas resemadrasser är smidiga att ta med genom att de enkelt rullas ihop i den medföljande bagen.
Resemadrass med bag

Madrasskydd »

Våra madrasskydd ger dig möjlighet att hålla madrassen fräsch under många, många år. Madrasskydden ger genom en PU-barriär ett 100%-igt skydd mot genomträngning av vätska i alla dess former, men är trots detta helt luftgenomsläppligt.
Madrasskydd från Zomna

Zomnas produktbroschyr »

Läs mera om Zomnas produkter och det specialla materialet i vår produktbroschyr.
Zomnas produktbroschyr

Avancerat material

Avancerat tryckavlastande material i Zomnas produkter Zomnas produkter är tillverkade av ett avancerat viskoelastiskt material som ibland även kallas för "memory foam" eller "minnes-skum".

Det trögelastiska skummet reagerar på värme och tryck och ställer automatiskt in sig efter din egen kropp, vilket ger en känsla av tyngdlöshet. Materialet utvecklades under 1970-talet av det amerikanska rymdprogrammet NASA för att minska effekten av G-kraften samt ge astronauterna en bättre sittkomfort.

Efter en vidareutveckling har denna typ av produkter använts sedan början på 1990-talet för framgångsrik behandling av bl.a. rygg- och nackbesvär. Produkterna är mycket populära för hemmabruk såväl som inom sjukvården. Dessutom ger de en rent underbar sovupplevelse som skänker nya krafter.

Våra produkter är 100 % vatten-
baserade och tillverkade helt utan kemiska lösningsmedel. De är allergi-
testade och godkända som bra miljöval.

Kunderna ger högsta betyg

Pricerunners kundersökning ger Zomna ett högt betyg
Zomna genomför löpande en omfattande kundundersökning tillsammans med PriceRunner för den senaste 6-månadersperioden. Kunderna ger Zomna ett fantastiskt bra betyg gällande den totala köpupplevelsen. PriceRunners undersökning av kundernas betyg är speciellt trovärdig eftersom endast kunder som faktiskt köpt varor kan vara med och svara. Läs mer om vad Zomnas kunder tycker just nu »

Rekommenderas av läkare och specialister

Rekommenderas av läkare och specialister
De s.k. "memory foam" produkterna rekommenderas idag av läkare, specialister och sjukgymnaster över hela världen, tack vare sina enastående tryckavlastande egenskaper.

Zomnas produkter har kommit till stor användning vid behandling av konstaterade rygg- och nackproblem och har skänkt lindring och god sömn till tusentals nöjda användare.