• 30 dagars nöjd-kund-garanti
  • 10-årig fabriksgaranti
  • Halva PRISET mot ledande varumärket
  • Högsta betyg från kunderna
  • Mer än 5 000 nöjda kunder
 
Bild på Kudde Luxury Neck Klicka för att öppna bildspel

Kudde Luxury Neck

549,00 kr Inkl. moms

Kudde Luxury Neck, inkl. moms.

Välj artikel:
Antal:

Luxury Neck

Anatomiskt utformad kudde Den anatomiska utformningen av våra kuddar i kombination med det visko-elastiska materialets tryckavlastande egenskaper ger en maximal komfort åt nacken. Musklerna i nacke och skuldror får möjlighet att fullständigt slappna av under vila och sömn.

Denna mer "traditionellt" utformade modell har blivit otroligt populär tack vare sin unika design, som ger en perfekt kombination av lyxig komfort och optimalt stöd för nacken. Kudden smiter genom sin "kurvade" utformning om nacke och axlar och gör att du kan få en mycket bra och avslappnad liggposition oavsett om du ligger på rygg, sida eller mage. Helt enkelt en fantastiskt skön kudde!

Mått: 55 x 40 x 11,5/10 cm


SmartClima SmartClima-överdraget har miljoner små microkapslar med förmåga att absorbera och avge överskottsvärme från kroppen efter behov. Är du varm absorberar de din värme, och är du kall så avger de värme, så att kroppstemperaturen alltid ligger inom den optimala komfortzonen. Denna s.k "PCM"-teknologi utvecklades ursprungligen av NASA.

Genom kombinationen av luftkanaler i skummet och SmartClima-överdraget erhålls en mycket bra luftcirkulation och perfekt temperaturreglering för att hålla dig torr och sval under natten.

PCM teknologi


Under natten ändras kroppstemperaturen åtskilliga gånger, vilket kan störa sömnen. Med Zomnas SmartClima produkter kommer du aldrig att behöva bli för varm eller för kall när du sover.

PCM-materialet (Phase Change Material) i SmartClima-överdraget består av miljoner små microkapslar som har förmågan att absorbera och avge överskottsvärme från kroppen efter behov. Är du varm absorberar de din värme, och är du kall så avger de värme, så att kroppstemperaturen alltid ligger inom den optimala komfortzonen. Resultatet är ett konstant mikroklimat med en precis lagom sovtemperatur. Själva PCM-teknologin i stort utvecklades från början av NASA.

Kombinationen av PCM-material och luftkanaler i viskoelastiska bäddmadrasser är vi ensamma om att kunna erbjuda på den svenska marknaden.

SmartClima jämfört med traditionella material

För varmt

Idealisk sovtemperatur

För kallt

  1. Microkapslarna i SmartClima absorberar kroppens överskottsvärme
  2. Den lagrade värmen återges efter behov
  3. SmartClima reglerar temperaturen under natten
  4. SmartClima microkapslar

Leveransvillkor


Leveranstid:
Leverans sker normalt inom 5 arbetsdagar. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Fraktkostnader:
Vid beställning av 1 st. enkel madrass (70-140 cm) tillkommer frakt med 250 kr. Beställer du 2 st. eller flera enkla madrasser tillkommer endast frakt med 100 kr för madrass nummer 2 och efterföljande madrasser av samma typ och bredd. Frakten för 2 st. bäddmadrasser 90 cm blir därmed totalt 350 kr.

Vid beställning av 1 st. dubbelmadrass (160-180 cm) tillkommer frakt med 350 kr. Beställer du 2 st. eller flera dubbelmadrasser tillkommer endast frakt med 100 kr för madrass nummer 2 och efterföljande madrasser av samma typ och bredd.

Vid 1-2 st resemadrasser tillkommer frakt med 150 kr. Beställer du 3 st eller flera tillkommer endast frakt med 100 kr för resemadrass nummer 3 och efterföljande.

Vid beställning av 1-2 st. kuddar tillkommer frakt med 100 kr. Beställer du 3 st. eller flera kuddar tillkommer endast frakt med 20 kr för nummer 3 och efterföljande kuddar.

Vid beställning av 1-2 st. madrasskydd tillkommer frakt med 49 kr. Beställer du 3 st. eller flera madrasskydd tillkommer endast frakt med 20 kr för madrasskydd nummer 3 och efterföljande produkter.

Orderbekräftelse:
När du slutfört din beställning skickar vi automatiskt ut en orderbekräftelse till den e-postadress som du angett.

Ej uthämtad vara:
Enligt distansavtalslagen är du alltid skyldig hämta ut beställda varor. Löser du trots detta inte ut beställda varor debiterar vi returfrakten, postförskottsavgiften samt en administrativ avgift om 150 kr.

Returer:
Varorna kan returneras via Schenkers ombudsnät, inom 30 dagar (kuddar, madrasser samt oöppnade/provade madrasskydd). Zomna står för returkostnaden.
Obs! Viktigt att kontakta Zomna innan retur av våra produkter.
Läs hela vår retur- och återbetalningspolicy

Leverantör:
Din beställning kommer att levereras av Zomna - ett varumärke tillhörande Henor AB med organisations- och momsregistreringsnummer 556844-4656.

Nöjd kund garanti

Zomna erbjuder en unik 30 dagars nöjd-kund-garanti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med produkten kan du skicka tillbaka den och får då full återbetalning av varans pris. Returfrakten betalas av Zomna. För godkänd retur får bäddmadrassen ej utsättas för fysisk åverkan eller onaturlig värme, UV-ljus, väta, rökning eller någon annan kraftig doft. Nöjd-kund-garantin gäller samtliga produkter utom de extra vätskesäkra madrasskydden som av hygienskäl inte återtas.

10 års fabriksgaranti

Zomnas produkter täcks av en 10-årig fabriksgaranti som gäller mot fabrikationsfel. Garantin omfattar fel i materialets fysikaliska egenskaper. Med detta ska inte förstås förändringar i mjukhet/hårdhet eller mindre förändringar i den trögelastiska känslan som inte påverkar de tryckavlastande egenskaperna. Däremot omfattas varje försämring av skummet som gör att madrassen får en synlig och markant insjunkning. Under hela garantiperioden kommer vi vid fel enl. ovan att byta ut Zomna-produkten utan kostnad. Garantin för överdraget gäller 2 år och omfattar fel i material och sammansättning. De speciella extra madrasskydden omfattas av samma 2-åriga garanti som de inkluderade överdragen.

Bra miljöval

Många människor är allergiska mot lösningsmedel, och utsätts du ständigt för dessa nätterna igenom genom den kudde/madrass du sover på, kan det bli ett hälsoproblem och det kan t.o.m utlösa nya allergier.

Men kemiska lösningsmedel är inte bara ett problem för dig. De utgör dessutom en hård belastning för miljön, såväl vid tillverkningen som när de används.

Väldigt många producenter av viskoelastiska madrasser med tryckavlastande egenskaper använder tyvärr kemiska lösningsmedel i tillverkningsprocessen. Vi på Zomna har dock i stället valt en helt miljöanpassad tillverkningsmetod som är 100% vattenbaserad, vilket skonar miljön och minimerar risken för allergier hos användarna. Dessutom är en stor andel av råoljan (som alltid krävs vid skumproduktion) ersatt av vegetabiliska, miljövänliga oljor.

Testinstitutet TÜV Zomnas madrasser och kuddar är testade och godkända av det välrenommerade tyska testinstitutet TÜV vad gäller frånvaro av hälsofarliga kemikalier, och har därigenom klassats som "Toxproof", dvs konstaterade helt "giftfria". Detta garanterar våra produkters hälso- och miljövänlighet.

Du kanske även vill titta på dessa kompletterande produkter

Avancerat tryckavlastande material

Avancerat tryckavlastande material i Zomnas produkter
Zomnas madrasser och kuddar är tillverkade av ett avancerat viskoelastiskt material som ibland även kallas för "memory foam". Det trögelastiska skummet reagerar på värme och tryck och ställer automatiskt in sig efter din egen kropp, vilket ger en känsla av tyngdlöshet. Tryckavlastande produkter är bevisat effektiva vid behandling av t.ex. rygg- och nackbesvär. Läs mer om Zomnas avancerat tryckavlastande material »

Kunderna ger högsta betyg

Pricerunners kundersökning ger Zomna ett högt betyg
Zomna genomför löpande en omfattande kundundersökning tillsammans med PriceRunner för den senaste 6-månadersperioden. Kunderna ger Zomna ett fantastiskt bra betyg gällande den totala köpupplevelsen. PriceRunners undersökning av kundernas betyg är speciellt trovärdig eftersom endast kunder som faktiskt köpt varor kan vara med och svara. Läs mer om vad Zomnas kunder tycker just nu »

En fantastisk produkt

Sjukgymnaster och läkare rekommenderar Zomna
Många sjukgymnaster och naprapater har kunnat konstatera att deras patienter blivit mycket bättre eller t.o.m. helt blivit av med sina besvär vid användning av Zomnas tryckavlastande produkter. Zomna har tagit emot många positiva brev och telefonsamtal från patienter, sjukgymnaster och naprapater som varit imponerade över det positiva resultatet vid användning av Zomnas produkter.