Kudde Classic

Kudde modell Classic, inkl. moms.

449,00 kr Inkl. moms

  • Halva priset mot ledande varumärket
  • Vi erbjuder en unik 30 dagars nöjd kund-garanti på alla kuddar och madrasser
  • 10-årig fabriksgaranti
  • Halva priset mot ledande varumärket

Vår klassiska och sköna huvudkudde i tryckavlastande material

Anatomiskt utformad kudde Den anatomiska utformningen av våra kuddar i kombination med det visko-elastiska materialets tryckavlastande egenskaper ger en maximal komfort åt nacken. Musklerna i nacke och skuldror får möjlighet att fullständigt slappna av under vila och sömn.

Kudden formar sig exakt efter formen på din nacke och huvud och ger ett utmärkt stöd åt de berörda musklerna. Du vaknar utvilad och utan huvudvärk.

Tester av tryckavlastande kuddar visar att även snarkning kan upphöra helt eller avsevärt reduceras.
SmartClima SmartClima-överdraget har miljoner små microkapslar med förmåga att absorbera och avge överskottsvärme från kroppen efter behov. Är du varm absorberar de din värme, och är du kall så avger de värme, så att kroppstemperaturen alltid ligger inom den optimala komfortzonen. Denna s.k "PCM"-teknologi utvecklades ursprungligen av NASA.

Genom kombinationen av luftkanaler i skummet och SmartClima-överdraget erhålls en mycket bra luftcirkulation och perfekt temperaturreglering för att hålla dig torr och sval under natten.

PCM teknologi


Under natten ändras kroppstemperaturen åtskilliga gånger, vilket kan störa sömnen. Med Zomnas SmartClima produkter kommer du aldrig att behöva bli för varm eller för kall när du sover.

PCM-materialet (Phase Change Material) i SmartClima-överdraget består av miljoner små microkapslar som har förmågan att absorbera och avge överskottsvärme från kroppen efter behov. Är du varm absorberar de din värme, och är du kall så avger de värme, så att kroppstemperaturen alltid ligger inom den optimala komfortzonen. Resultatet är ett konstant mikroklimat med en precis lagom sovtemperatur. Själva PCM-teknologin i stort utvecklades från början av NASA.

Kombinationen av PCM-material och luftkanaler i viskoelastiska bäddmadrasser är vi ensamma om att kunna erbjuda på den svenska marknaden.

SmartClima jämfört med traditionella material

För varmt

Idealisk sovtemperatur

För kallt

  1. Microkapslarna i SmartClima absorberar kroppens överskottsvärme
  2. Den lagrade värmen återges efter behov
  3. SmartClima reglerar temperaturen under natten
  4. SmartClima microkapslar
Leveranstid:
Leverans sker normalt inom 5 arbetsdagar. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Fraktkostnader:
Vid beställning av 1 st. enkel madrass (70-140 cm) tillkommer frakt med 250 kr. Beställer du 2 st. eller flera enkla madrasser tillkommer endast frakt med 100 kr för madrass nummer 2 och efterföljande madrasser av samma typ och bredd. Frakten för 2 st. bäddmadrasser 90 cm blir därmed totalt 350 kr.

Vid beställning av 1 st. dubbelmadrass (160-180 cm) tillkommer frakt med 350 kr. Beställer du 2 st. eller flera dubbelmadrasser tillkommer endast frakt med 100 kr för madrass nummer 2 och efterföljande madrasser av samma typ och bredd.

Vid 1-2 st resemadrasser tillkommer frakt med 150 kr. Beställer du 3 st eller flera tillkommer endast frakt med 100 kr för resemadrass nummer 3 och efterföljande.

Vid beställning av 1-2 st. kuddar tillkommer frakt med 100 kr. Beställer du 3 st. eller flera kuddar tillkommer endast frakt med 20 kr för nummer 3 och efterföljande kuddar.

Vid beställning av 1-2 st. madrasskydd tillkommer frakt med 49 kr. Beställer du 3 st. eller flera madrasskydd tillkommer endast frakt med 20 kr för madrasskydd nummer 3 och efterföljande produkter.

Orderbekräftelse:
När du slutfört din beställning skickar vi automatiskt ut en orderbekräftelse till den e-postadress som du angett.

Ej uthämtad vara:
Enligt distansavtalslagen är du alltid skyldig hämta ut beställda varor. Löser du trots detta inte ut beställda varor debiterar vi returfrakten samt en administrativ avgift om 150 kr.

Returer:
Varorna kan returneras via Schenkers ombudsnät, inom 30 dagar (kuddar, madrasser samt oöppnade/provade madrasskydd). Zomna står för returkostnaden.
Obs! Viktigt att kontakta Zomna innan retur av våra produkter.
Läs hela vår retur- och återbetalningspolicy

Leverantör:
Din beställning kommer att levereras av Zomna - ett varumärke tillhörande Henor AB med organisations- och momsregistreringsnummer 556844-4656.

Nöjd kund garanti

Zomna erbjuder en unik 30 dagars nöjd-kund-garanti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med produkten kan du skicka tillbaka den och får då full återbetalning av varans pris. Returfrakten betalas av Zomna. För godkänd retur får bäddmadrassen ej utsättas för fysisk åverkan eller onaturlig värme, UV-ljus, väta, rökning eller någon annan kraftig doft. Nöjd-kund-garantin gäller samtliga produkter utom de extra vätskesäkra madrasskydden som av hygienskäl inte återtas.

10 års fabriksgaranti

Zomnas produkter täcks av en 10-årig fabriksgaranti som gäller mot fabrikationsfel för alla madrasser och kuddar. Garantin omfattar fel i materialets fysikaliska egenskaper. Med detta ska inte förstås förändringar i mjukhet/hårdhet eller mindre förändringar i den trögelastiska känslan som inte påverkar de tryckavlastande egenskaperna. Däremot omfattas varje försämring av skummet som gör att madrassen får en synlig och markant insjunkning. Under hela garantiperioden kommer vi vid fel enl. ovan att byta ut Zomna-produkten utan kostnad. Garantin för överdraget gäller 2 år och omfattar fel i material och sammansättning.

Bra miljöval

Många människor är allergiska mot lösningsmedel, och utsätts du ständigt för dessa nätterna igenom genom den kudde/madrass du sover på, kan det bli ett hälsoproblem och det kan t.o.m utlösa nya allergier.

Men kemiska lösningsmedel är inte bara ett problem för dig. De utgör dessutom en hård belastning för miljön, såväl vid tillverkningen som när de används.

Väldigt många producenter av viskoelastiska madrasser med tryckavlastande egenskaper använder tyvärr kemiska lösningsmedel i tillverkningsprocessen. Vi på Zomna har dock i stället valt en helt miljöanpassad tillverkningsmetod som är 100% vattenbaserad, vilket skonar miljön och minimerar risken för allergier hos användarna. Dessutom är en stor andel av råoljan (som alltid krävs vid skumproduktion) ersatt av vegetabiliska, miljövänliga oljor.

Testinstitutet TÜV Zomnas madrasser och kuddar är testade och godkända av det välrenommerade tyska testinstitutet TÜV vad gäller frånvaro av hälsofarliga kemikalier, och har därigenom klassats som "Toxproof", dvs konstaterade helt "giftfria". Detta garanterar våra produkters hälso- och miljövänlighet.

Hemleverans! Läs mer » Leverans hem till dörren! Läs mer »