• 30 dagars nöjd-kund-garanti
  • 10-årig fabriksgaranti
  • Halva PRISET mot ledande varumärket
  • Högsta betyg från kunderna
  • Mer än 5 000 nöjda kunder

Kuddar


Den anatomiska utformningen av våra kuddar i kombination med det viskoelastiska materialets tryckavlastande egenskaper ger en maximal komfort åt nacken. Musklerna i nacke och skuldror får möjlighet att fullständigt slappna av under vila och sömn.

Zomnas kuddar formar sig exakt efter formen på din nacke och huvud och ger ett utmärkt stöd åt de berörda musklerna. Du vaknar utvilad och utan huvudvärk.

Tester av tryckavlastande kuddar visar att även snarkning kan upphöra helt eller avsevärt reduceras.


Kudde Classic »

Vår klassiska och sköna huvudkudde i tryckavlastande material. Den speciella profilen ger bra avlastning för nacken och en skön sömn.
Kudde Classic från Zomna.

Kudde Luxury Neck »

Denna mer "traditionellt" utformade modell har blivit otroligt populär tack vare sin unika design, som ger en perfekt kombination av lyxig komfort och optimalt stöd för nacken.
Kudde Luxury Neck från Zomna.

Zomnas produktbroschyr »

Läs mera om Zomnas produkter och det specialla materialet i vår produktbroschyr.
Zomnas produktbroschyr

Avancerat tryckavlastande material

Avancerat tryckavlastande material i Zomnas produkter
Zomnas madrasser och kuddar är tillverkade av ett avancerat viskoelastiskt material som ibland även kallas för "memory foam". Det trögelastiska skummet reagerar på värme och tryck och ställer automatiskt in sig efter din egen kropp, vilket ger en känsla av tyngdlöshet. Tryckavlastande produkter är bevisat effektiva vid behandling av t.ex. rygg- och nackbesvär.

Nöjd-kund-garanti

Zomna erbjuder alla kunder en Nöjd-kund-garanti
Zomna erbjuder en unik 30 dagars nöjd-kund-garanti på kuddar och madrasser. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med produkten kan du skicka tillbaka den för full återbetalning av varans pris – Zomna står även för returfrakten! Vi vill helt enkelt att du ska våga prova våra förnämliga produkter och känna dig helt trygg med ditt köp. Läs mer om Zomnas garantier »

Kunderna ger högsta betyg

Pricerunners kundersökning ger Zomna ett högt betyg
Zomna genomför löpande en omfattande kundundersökning tillsammans med PriceRunner för den senaste 6-månadersperioden. Kunderna ger Zomna ett fantastiskt bra betyg gällande den totala köpupplevelsen. PriceRunners undersökning av kundernas betyg är speciellt trovärdig eftersom endast kunder som faktiskt köpt varor kan vara med och svara. Läs mer om vad Zomnas kunder tycker just nu »