Formgjutna viskoelastiska bäddmadrasser för optimal sömn

Zomnas formgjutna viskoelastiska bäddmadrasser ger dig en fantastisk tryckavlastning för hela kroppen. Det värmekänsliga materialet i bäddmadrassen anpassar sig och formar sig exakt efter din kropp. Madrassens konstruktion neutraliserar och balanserar samtliga tryckpunkter vilket leder till en känsla av "tyngdlöshet". Du kan sova mer avslappnat, vrider dig mindre under natten och får en bättre sömnkvalitet. Du får bättre blodcirkulation, mindre domningar, avslappnade muskler och mindre ont i ryggen.

Bäddmadrasser från Zomna

Temperaturreglering med SmartClima och PCM-teknologi

Under natten ändras kroppstemperaturen flera gånger vilket kan störa din sömn. Med Zomnas SmartClima-överdrag kommer du aldrig att behöva bli för varm eller för kall när du sover.

SmartClima-överdraget har miljoner små mikrokapslar som balanserar din kroppstemperatur efter behov. Är du varm absorberar det din värme och är du kall avger det värme så att kroppstemperaturen alltid ligger inom en optimal komfort-zon. Den här så kallade PCM-teknologin utvecklades ursprungligen för NASA.

Kombinationen av luftkanaler i bäddmadrassens viskoelastiska skum och SmartClima-överdraget bidrar till en hög luftcirkulation och perfekt temperaturreglering som håller dig torr och sval under natten. Det är vi ensamma om att kunna erbjuda den svenska marknaden.

Nöjd-kund-garanti

Hos oss får du 30 dagars nöjd-kund-garanti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din bäddmadrass kan du skicka tillbaka den och få full återbetalning. Våra produkter har också 10 års fabriksgaranti.

Bra miljöval

Många tillverkare av viskoelastiska madrasser med tryckavlastande egenskaper använder tyvärr kemiska lösningsmedel i tillverkningsprocessen. På Zomna har vi istället valt en miljöanpassad tillverkningsmetod som är 100% vattenbaserad. Det skonar både miljön och minimerar risken för allergier hos våra kunder.

Alla våra madrasser och kuddar är testade och godkända av det tyska testinstitutet TÜV Rheinland vad gäller frånvaro av hälsofarliga kemikalier och är klassade som "toxproof", dvs giftfria.

Glöm inte kudden!

Gratis kudde ingår när du köper en bäddmadrass som är upp till 140 cm bred. Beställer du en bredare madrass får du två kuddar gratis!

Hemleverans! Läs mer » Leverans hem till dörren! Läs mer »