Kundvagn Zomna
VARUKORG
Inga produkter valda
Frakt
0,00 KR
Summa
0,00 KR
Betala mot faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.
Betala mot postförskott

Bra miljöval

Zomnas madrasser är ett riktigt bra miljöval
Våra viskoelastiska madrasser är 100% vattenbaserade och helt utan kemiska lösningsmedel. De är därigenom ett riktigt bra miljöval. Zomnas produkter är allergitestade och deras miljövänlighet är testad av tyska TÜV.
Madrass från Zomna är ett bra miljöval

CE-märkta produkter

Zomnas produkter är CE-märkta
Tillverkningen i Zomnas fabrik sker i enlighet med riktlinjerna för den Europeiska CE-märkningen.
CE-märkta produkter

Bäddmadrass

2695,00 kr Inkl. moms

Bäddmadrass 80x200x7 cm samt GRATIS Classic-kudde. Inkl. moms.

Välj artikel:
Antal:

Tryckavlastande bäddmadrass med temperatur-reglerande överdrag och luftkanalerZomnas tryckavlastande bäddmadrass tillverkas i formgjutet viskoelastiskt skum. Det formgjutna skummet ger högre kvalitet, bättre känsla och längre livslängd än masstillverkade madrasser utskurna ur block. Tillsammans med det ledande varumärket är Zomna ensamma på marknaden om att kunna erbjuda madrasser tillverkade med denna teknik.Bäddmadrass jämförelse Vår bäddmadrass formar sig exakt efter din kroppsform och låter dig vila i en naturlig och avslappnad ställning.


Vanliga bäddmadrasser, mjuk eller hård spelar ingen roll, ger vanligtvis en onaturlig ställning för kroppen. Jämfört med en vanlig madrass möjliggör Zomnas tryckavlastande madrass en skön sömn med rak ryggrad.
Det värmekänsliga materialet i madrassen anpassar sig och formar sig exakt efter din kropp, och eftersom samtliga tryckpunkter neutraliseras upplever man ofta en känsla av "tyngdlöshet". Detta leder bl.a till följande positiva resultat:
  • Bibehållen blodcirkulation - mindre domningar
  • Avslappnade muskler
  • Inga tryckpunkter
  • Bot eller lindring av värkande ryggar
  • Mindre vridande och vändande under natten
  • Bättre sömnkvalitet


SmartClima SmartClima-överdraget har miljoner små microkapslar med förmåga att absorbera och avge överskottsvärme från kroppen efter behov. Är du varm absorberar de din värme, och är du kall så avger de värme, så att kroppstemperaturen alltid ligger inom den optimala komfortzonen. Denna s.k "PCM"-teknologi utvecklades ursprungligen av NASA.

Genom kombinationen av luftkanaler i skummet och SmartClima-överdraget erhålls en mycket bra luftcirkulation och perfekt temperaturreglering för att hålla dig torr och sval under natten.

Läs mer om SmartClima »
Du kanske även vill titta på denna kompletterande produkt

Sommarerbjudande

Kudde Classic på köpet när du handlar en bäddmadrass
Just nu får du en Zomna Classic kudde helt utan kostnad vid beställning av enkelmadrass. Vid beställning av dubbelmadrass ingår TVÅ kuddar.

Under hela juli och augusti gäller dessutom FRAKTFRITT på alla kudd- och madrassbeställningar!

Mer info vårt sommarerbjudande »

Avancerat tryckavlastande material

Avancerat tryckavlastande material i Zomnas produkter
Zomnas madrasser och kuddar är tillverkade av ett avancerat viskoelastiskt material som ibland även kallas för "memory foam". Det trögelastiska skummet reagerar på värme och tryck och ställer automatiskt in sig efter din egen kropp, vilket ger en känsla av tyngdlöshet. Tryckavlastande produkter är bevisat effektiva vid behandling av t.ex. rygg- och nackbesvär. Läs mer om Zomnas avancerat tryckavlastande material »

Kunderna ger högsta betyg

Pricerunners kundersökning ger Zomna ett högt betyg
Zomna genomför löpande en omfattande kundundersökning tillsammans med PriceRunner för den senaste 6-månadersperioden. Kunderna ger Zomna ett fantastiskt bra betyg gällande den totala köpupplevelsen. PriceRunners undersökning av kundernas betyg är speciellt trovärdig eftersom endast kunder som faktiskt köpt varor kan vara med och svara. Läs mer om vad Zomnas kunder tycker just nu »

Nöjd-kund-garanti

Zomna erbjuder alla kunder en Nöjd-kund-garanti
Zomna erbjuder en unik 30 dagars nöjd-kund-garanti på kuddar och madrasser. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med produkten kan du skicka tillbaka den för full återbetalning av varans pris – Zomna står även för returfrakten!. Vi vill helt enkelt att du ska våga prova våra förnämliga produkter och känna dig helt trygg med ditt köp. Läs mer om Zomnas garantier »